Kattoremontteihin
erikoistunut
rakennusliike

Walttia yrityksenä

Laatu on valttia!

Walttia on kattoremontteihin ja verhouksiin erikoistunut rakennusliike, joka on toiminut alalla jo yli vuosikymmenen. Olemme suomalainen perheyritys. Toimintapaikkamme on Hyvinkäällä ja toiminta-alueenamme on Uusimaa ja Kanta-Häme.

Teemme kattoremontit ja julksivuverhoukset huolellisesti ja osaavasti vankalla kokemuksella. Haluamme, että remontti on sinulle mahdollisimman helppo, huoleton ja turvallinen kokemus. Teemme myös vaativimmat kattotyöt, esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi – tarvittaessa Avaimet käteen- työnä, jolloin me haemme hankkeelle rakennusluvatkin.

Rakennushankkeen tehokkaan etenemisen takana on aina huolellinen suunnittelu ja hyvin toimiva organisaatio. Työkohteemme valmistuvat tehokkaasti ja vaivattomasti laadusta tinkimättä.

Annamme asennustyölle viiden vuoden kirjallisen takuun. Yrityksemme periaatteena on kotimaisuus, suomalaisen työn suosiminen. Korkealla työmoraalilla ja ammattiylpeydellä saadaan aikaan todella ensiluokkaista ja laadukasta jälkeä. Siitä kertovat lukemattomat asiakkailta tulleet kiitokset.

Walttian arvoja ovat luotettavuus, osaaminen ja hyvinvoiva henkilöstö. Näiden kolmen tärkeän arvon tuominen yhteen tuo hyvän lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat.

Walttian toimitusjohtaja: Henri Säkkinen

Henri Säkkinen
Toimitusjohtaja
044 355 44 99
henri.sakkinen(at)walttia.fi

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Usein kysyttyä

Valikko