Vesikattoremontti kustannustehokkasti - Walttialta

Työllämme 5 vuoden takuu

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina kartoituskäynnillä. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Suunnittelemme jokaisen remontin yksilöllisesti arvioinnin pohjalta. Halutessa saatte peltikattoremontille hinnan.

Vesikattoremontti Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Kanta-Hämeessä, pienistä mökeistä aina taloyhtiöihin. Hoidamme kattoremontin jouhevasti ja suunnitellusti avaimetkäteen-periaatteella! Varaa maksuton kuntokartoitus, jonka pohjalta suunnittelemme ja toteutamme laadukkaan vesikattoremontin. Vesikattoremontin hinta muodostuu monesta tekijästä, jos vesikaton rakenteet ovat hyvässä kunnossa ja tuulettuvuus riittävä voidaan toteuttaa Walttian ECO=vesikattoremontti jonka kustannukset voivat olla jopa -30% edullisemmat. Tutustu ECO-Kattoremonttiin

Vesikattoremontti

Toteutamme vesikattoremontteja omakotitaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin suomalaisilla, laadukkailla materiaaleilla ja kotimaisella ammattitaidolla, jotta voimme seisoa työmme jäljen takana. Olemme hyvin tavoitettavissa ja toimimme joustavasti tilanteen vaatimusten mukaan. Mukava ja nuorekas henkilökuntamme on aina asiakkaan puolella ja kanssamme on helppo tulla toimeen.

Testaa helposti vesikattoremontti hinta tästä

Tulemme paikalle 1-2 viikon kuluttua sopimuksesta ja remontti valmistuu kohteen koosta riippuen 1-2 päivästä useampaan viikkoon.

Vesikattoremontin eteneminen:

  • Vanhan katon purku ja kunnon tarkistus
  • Aluskatteen asennus, sopimuksen mukaan rakenteiden teko ja mahdollinen lisäeristys ja ilmanvaihto
  • Vesiikaton asennus (pelti tai tiili) ja listoitukset sekä piipunpellitykset ja läpiviennit
  • Mahdolliset sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

ECO-remontti säästää aikaa ja rahaa

Olemme luoneet myös oman konseptin, ECO-remontin, joka on ennen kaikkea ekologinen, mutta myös nopeampi toteuttaa ja asiakkaalle normaalia kattoremonttia edullisempi. Tämä vaihtoehto sopii tilanteeseen, jossa kate kaipaa uusimista, mutta kattorakenne on muutoin kunnossa. Vesikattoremontti hinta tulee monelle yllätyksenä, pyydä meiltä tarjous ECO-Kattoremontista, tulet yllättymään positiivisesti.

Vesikattoremontti tehdään kevyemmällä rakennustekniikalla, jolloin ns. ylirakentaminen voidaan välttää. Käyttämällä Ormaxin älykästä Divoroll-kondenssisuojaa roudelaudoituksia ei tarvita, sillä suoja on hengittävää materiaalia ja se voidaan asentaa suoraan peltikatteen alapuolelle. Näin katon rakenne ei myöskään nouse korkeammalle, ja remontin yhteydessä voidaan välttyä esimerkiksi sadevesijärjestelmän uusimiselta.

Testaa paljonko sinun kattosi tulisi maksamaan

Millainen on teidän talonne vesikaton kunto? Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Remontti sujui nopeasti ja juuri siten kun oli sovittu. Ylimääräisiä kuluja ei tullut, eikä vaivaa taloyhtiömme asukkaille. Olemme tyytyväisiä ja suosittelemme Walttiaa vastaavanlaisiin taloyhtiöitten kattoremontteihin.”

Katso videolta ennen ja jälkeen -tilanne:

Mikä tekee Walttiasta mainion kumppanin?

Teemme vesikattoremontteja ympäri vuoden ripeästi, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Kun tilaus on allekirjoitettu, pääsemme aloittamaan työt kahden viikon sisällä. Tarjoamme peltikattojen pinnoitteelle 20 vuoden takuun sekä lisäksi 50 vuoden läpiruostumattomuustakuun. Tiilikatoille 30 vuoden takuun.

Meillä työskentelee 35 rautaista ammattilaista, jotka tekevät työn sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Vesikattoremontti voidaan toteuttaa Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella aina Hyvinkäältä Helsinkiin, Lahteen, Hämeenlinnaan ja Lohjalle asti. Valitse katollesi joustava ammattilainen! Vesikattoremontin hinta – Laatusuhde on kohdallaan!

Kattoremontit hyvillä eduilla
Valikko