Jätä
tiilikattoremontti
osaaviin käsiin

Työllämme 5 vuoden takuu

Tilaa parissa päivässä valmistuva tiilikattoremontti Uudellamaalla, Etelä-Suomessa tai Kanta-Hämeessä kotimaiselta ammattilaiselta, laadukkailla materiaaleilla toteutettuna. Tarjoamme 30 vuoden läpiruostumattomuustakuun. Palvelemme omakotiasujia ja taloyhtiöitä. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Tiilikattoremontti Hyvinkäälle, Ormax EVO-laattakattotiili

Ilmainen kuntokartoitus

Tiilikattoremontti alkaa aina kartoituskäynnillä. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Suunnittelemme jokaisen remontin yksilöllisesti arvioinnin pohjalta.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Tiilikatto kestää hyvänä jopa vuosisadan, jos sitä huolletaan ja korjataan säännöllisesti. Tällä hetkellä uusitaan pääasiassa tiilikattoja, jotka on rakennettu 80- ja 90-luvuilla. Liian usein remontin tarpeeseen havahdutaan vasta sitten, kun vahinkoja on jo sattunut – ja se tulee kalliiksi.

Tiilikattoremontti kannattaa siis tilata hyvissä ajoin. Varaa maksuton kuntokartoitus ja selvitä, missä kunnossa kattosi on. Toimimme ympäri vuoden Uudenmaan, Etelä-Suomen tai Kanta-Hämeen alueella. Työllämme on 5 vuoden takuu!

Projektin eteneminen

  1. Kartoituskäynti
  2. Sopimus ja aikataulutus
  3. Työn aloitus 1-2 viikon kuluessa
  4. Vanhan katon purku ja rakenteiden tarkastus
  5. Uuden rakenteen teko, aluskatteen asennus ja sopimuksen mukaan lisäeristys tarvittaessa
  6. Tiilikaton asennus
  7. Mahdolliset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Tiilikattoremontti kotimaisilta tekijöiltä

Kaikki tiilikattoremontit toteutetaan Ormaxin kotimaisilla, läpivärjätyillä betonikattotiilillä, jotka kestävät loistavasti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Jokaisen tiilen laatu on erikseen varmistettu röntgenkuvauksen avulla, joten voit luottaa siihen, että katto säilyy hyvänä vuosikymmeniä.

Toteutamme vuosien kerryttämällä kokemuksella ja ammattitaidolla tiilikattoremontteja omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Joustavana ja ketteränä toimijana pystymme muuntautumaan helposti asiakkaamme tarpeisiin ja aikataulumuutoksiin. Laadukas asiakaspalvelu sekä työntekijöidemme ja asiakkaiden välillä vallitseva hyvä henki ovat meille kaikki kaikessa!

Tiilikattoremontit omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon
Valmis tiilikatto remontin jälkeen

Jätä Walttialle tarjouspyyntö, et kadu!

Olemme yrityksenä rohkea ja edistyksellinen, ja pyrimme yllättämään asiakkaamme aina positiivisesti. Positiivisuus on myös meille sisäisesti tärkeä asia, ja haluammekin, että hyvä ilmapiirimme näkyy myös ulospäin. Meidän kanssamme on helppo tulla toimeen, ja haluamme olla aina asiakkaidemme tavoitettavissa.

Valitse tiilikattoremontille kotimainen tekijä, joka pysyy aikataulussa ja budjetissa! Meillä on töissä 30 rautaista ammattilaista, jotka pystyvät seisomaan työnsä jäljen takana. Toteutamme remontteja Uudenmaan, pääkaupunkiseudun ja Kanta-Hämeen alueella aina Hyvinkäältä Lahteen, Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Lohjalle asti. Pyydä meidät arvioimaan kattosi kunto!

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Valikko