Pellinvaihto aluskatteella säästää rahaa, aikaa ja luontoa

Kattoremontti ei aina tarkoita katon kokonaisvaltaista uusimista rakenteita myöten. Me Walttialla teemme myös ECO-kattoremontteja, joissa uusitaan vain peltikaton ulkokuori, mikäli rakenteet ovat kunnossa. Säästät rahaa, aikaa ja luontoa!

Milloin ECO-kattoremontti?

ECO-kattoremontti tarkoittaa pellinvaihtoa, jonka yhteydessä lisätään aluskate. Se sopii tilanteeseen, jossa katto kaipaa ulkoisesti uutta ilmettä ja aluskate puuttuu, mutta katto on muuten kunnossa. Jos rakenteet ovat ehjät ja terveet ja tuuletus pelaa, voidaan kattoremontti toteuttaa kevyempänä versiona.

Teemme aina aluksi perusteellisen kartoituksen kohteessa. Lähtökohtaisesti tarjoamme aina ECO-remonttia, jos se on mahdollinen. Ideaalitapauksessa säästämme kaikki rakenteet ja lisäämme vain aluskatteen ja uusimme pintamateriaalit.

Peltikattoremontti

Puolet nopeampi, 30 % edullisempi

ECO-kattoremontti on lähes puolet nopeampi ja 30 % edullisempi kuin laaja kattoremontti. Esimerkiksi 150 neliöinen omakotitalon katto valmistuu noin 1,5 päivässä.

Tällä hetkellä kaikista tekemistämme kattoremonteista noin puolet on ECO-kattoremontteja. Etenkin 90-luvulla rakennetuissa ja nuoremmissa taloissa kevyempi remontti on mahdollinen, mutta rintamamiestaloissa on yleensä tehtävä perusteellisempi remontti.

Vihreä valinta

ECO-kattoremontti on vihreä valinta, sillä mitään turhaa ei pureta eikä uutta tarvitse rakentaa. Käytämme Ormaxin Divoroll-aluskatetta, joka on vahva ja hengittävä materiaali, joka soveltuu erinomaisesti peltikatoille. Aluskatteen voi asentaa suoraan vanhan ruoderakenteen päälle, jolloin alusrakenteita ei tarvitse uusia lainkaan.

Ota yhteyttä Walttian osaajiin!

Usein koetaan, että kattoremontti tarkoittaa automaattisesti sitä, että kaikki rakennetaan uusiksi. Me pyrimme aina tarjoamaan asiakkaalle edullisempaa vaihtoehtoa, jossa tehdään vain tarpeelliset toimet. ECO-kattoremontti tarjoaa täysin samat hyödyt kuin laaja kattoremontti, mutta huomattavasti huokeammalla hinnalla.

Jos haluat kuulla lisää, ota meihin yhteyttä! Pystymme toteuttamaan kattoremontteja ympäri vuoden, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Valikko