Kattoturvatuotteet
omakotitaloon tai
taloyhtiölle

Kattoturvatuotteet varmistavat turvallisen kulun omakotitalon, paritalon tai rivitalon katolle ja sen huollettaville osille, kuten savupiipun luo. Kun tilaat meiltä tiili- tai peltikattoremontin, laitamme samalla kattoturvan kuntoon. Enää katolle menemistä ei tarvitse jännittää ja vahingoilta vältytään!

Meiltä laajat kattoturvatuotteet

Tarjoamme kattoremonttien ohella hyvin suunnitellut ja oikein asennetut kattoturvatuotteet ja muut lisäpalvelut Uudenmaan, Etelä-Suomen tai Kanta-Hämeen alueella. Turvalliset kiinnikkeet asennetaan vesikaton profiilin mukaisesti. Tuotteet voidaan toimittaa tiilenpunaisina, tummanruskeina, mustina, tummanharmaina, tummanpunaisina tai havunvihreä.

Meiltä saat:

  • Kattosillat
  • Lapetikkaat
  • Seinätikkaat
  • Lumiesteet
  • Sadevesijärjestelmät
  • Piipun pellitykset ja piipunhatut
  • Läpiviennit

Miksi kattoturvan pitää olla kunnossa?

Katolle on usein asiaa juuri silloin, kun olosuhteet eivät ole otollisimmat. Tärkein syy kattoturvatuotteiden asentamiseen onkin turvallisuus. Kattoturvan avulla varmistetaan, että katolla on turvallista liikkua ja huoltotoimet voidaan suorittaa ilman riskejä, mutta lisäksi lumiesteet turvaavat talon vieressä kävelevien ihmisten turvallisuuden talviaikaan.

Kun tiili- tai teräspeltikatto on asennettu, kannattaa samalla hoitaa myös kattoturvatuotteet kuntoon. Walttia tarjoaa koko paketin, tarvittaessa myös rahoituksella.

Uusi tiilikatto ja kattoturvatuotteet Hyvinkäälle

Olemme toteuttaneet lukuisia kattoturvaprojekteja omakoti-, rivi- ja paritaloihin Uudenmaan, Etelä-Suomen tai Kanta-Hämeen alueella aina Hyvinkäältä Lahteen, Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Lohjalle asti. Toteutimme Hyvinkäälle komean tiilikaton ja pakettiin kuului lisänä kattoturvatuotteet. Asiakas oli Walttian työhön erittäin tyytyväinen. Katso koko referenssi täältä.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin tulemme paikan päälle tarkastamaan kattosi kunnon ja kattoturvatuotteiden tarpeen. Yleensä työ päästään aloittamaan 1-2 viikon kuluessa sopimuksen tekemisestä. Käytämme vain kotimaisia laatutuotteita ja ammattilaisia, jotka tekevät työn aikataulussa, budjetissa ja tasaisella laadulla.

Walttia tähtää asiakaspalvelussaan positiivisuuteen, hyvään yhteishenkeen ja selkeään viestintään. Meille on tärkeää olla hyvin asiakkaidemme tavoitettavissa ja joustaa tarpeen mukaan. Toimimme Hyvinkäältä käsin ketterästi pääkaupunkiseudun, Lahden, Hämeelinnan ja Lohjan suuntiin. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Valikko