Laadukkaat
kattomateriaalit

Peltikatteet, tiilikatteet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

"Paras pelti kattoa peittämään... tai jämäkkä tiili."

Arvostetuimpien kotimaisten kattovalmistajien parhaat tuotteet Walttialla, – teräspeltikatot ja tiilikatot – ja kattoturvatuotteitten kattava valikoima. Parhaat tuotteet ja paras asennusosaaminen – siinä onnistumisen eväät.

Teräspeltikatot

Teräspeltikatto on tiilikattoa kevyempi ja se sopii kuin nakutettu esimerkiksi rintamamiestaloon kattoa uusittaessa. Teräspeltikaton rakenne on jämäkkä ja kestävä, se on myös merkittävästi äänettömämpi kuin entiset peltikatot.  

Kaikki Walttian teräskatot on tehty SSAB:n valmistamasta kotimaisesta raaka-aineesta. Niissä on pitkät valmistajan myöntämät takuut, ja saatavissa on kaikki perusvärit. 

Tiilikuviopelti on suosituin peltiprofiili, edullinen ja näyttävä, mutta se ei sovi kaikkein loivempiin kattokulmiin.

Suoraprofiilipelti on edullisin ja helppo peltiprofiili, joka sopii myös kaikkein loivimpiin kattokulmiin.

Konesaumapelti on pitkäikäinen ja tyylikäs, perinteistä peltisepän käsityötä edustava arvonsa säilyttävä kestävä katto, joka sopii myös loivalle katolle, yhtä hyvin uudempaan ja vanhempaan taloon.

Lukkosaumapelti on nykyaikainen tyylikäs vaihtoehto konesaumapeltikatolle.  Lukkosaumapelti sopii myös  hyvinkin loiviin kattokulmiin. Lukkosaumapelti on hyvin kestävä, eikä mene lommoille vaikka katolla kävellään. Lapepellin kiinnitysruuveille on kehitetty nerokas  piilokiinnitys, osaltaan vuotoja estämään sekin.

Tänään teräspeltikatot ovat hiljaisia ja kestäviä. Teräspeltikattomme sopivat kaikkiin harjakattoihin.

Tiilikatot

Tiilikatto on hiljainen ja arvokkaan näköinen, se estää tehokkaasti ulkoa tulevaa melua, esimerkiksi lentomelua. Tiilikatto kestää sukupolvelta toiselle, kolmannellekin. Tiili sopii kaikkiin harjakattoihin, sitä ei kuitenkaan suositella kovin loiville katoille.

Kaikki Walttian tiilikatot ovat  Ormaxin kotimaisia läpivärjättyjä betonikattotiiliä. Ne on pinnoitettu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Jokainen tiili on tehtaalla röntgenkuvattu laadun varmistamiseksi ja jokainen tiilierä on kauttaaltaan tasalaatuinen. Valmistajan myöntämä materiaalitakuu on pitkä.

Ormax Protector + on perinteinen, arvokkaan ja näyttävän näköinen näköinen korkeaprofiilinen tiilikatto, “talon kruunu.” 

Ormax Evo on moderni uutuus kattotiilialalla, sileäpintainen vahva tiili, joka luo talolle mielenkiintoisen ja yksilöllisen ulkonäön.

Tiilikattojen tekniikka kehittyy samoin kuin teräskattojen, esimerkiksi tiilien kiinnitys tapahtuu niin etteivät kiinnitysruuvien reijät jää näkyviin sateiden ja sulavien lumikuormien armoille. Tiilikatto säilyy uuden näköisenä vuodesta toiseen, eikä vaadi erityistä huoltamista.

Kattoremontit ammattitaidolla: Walttia

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kun teräspeltikatto tai tiilikatto on asennettu, tarvitaan turvallisuuden varmistavat kattoturvatuotteet: Kattosillat, tikkaat, lapetikkaat, lumiesteet, sadevesijärjestelmät ränneineen ja syöksyineen, myös piipun pellitys, piipunhattu, erilaisten läpivientien osat. Kaikki ne ovat olennaisia käyttöturvallisuuden ja remontin onnistumisen kannalta. Kaiken saat Walttialta, halutessasi liitettynä mukaan kokonaisurakkaan jonka rahoituksen Walttia järjestää.

Enää ei tarvitse pelätä, kun on tarve käydä katolla – hyvin suunnitellut ja asennetut kattoturvatuotteet ovat oikeaoppisen kattoremontin varmistajia. Useinhan katolle on asiaa juuri silloin, kun sää ja olosuhteet eivät sitä suosisi. Walttia haluaa ajatella käyttäjän turvallisuutta.

Ennen ja jälkeen
Kattoremontti

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Valikko