Kattoremontti
Avaimet käteen-
periaatteella

Työllämme 5 vuoden takuu

Laadukas kattoremontti

Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä

Kattoremontti ammattitaidolla! Kanta-Häme, Uusimaa  sekä Päijät-Häme tuntevat Walttian erinomaisena omakotitalojen kattoremonttien osaajana. Olemme tehneet kattoja vuodesta 2007. Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Katon uusimisessa Walttian tunnusmerkit ovat tarkka etukäteen tehty maksuton katon kuntokartoitus, sen pohjalta yksilöllinen suunnittelu ja Avaimet käteen -toteutus.

Kartoituskäynti

Teemme maksuttoman katon kuntokartoituksen remonttikohteessa. Tutkimme kattonne ulko- ja sisäpuolelta. Kartoituksen tuloksena  saatte  kokeneen ammattilaisen raportin kattonne kunnosta sekä käytännön neuvot kuinka edetä remontissa, jos sille on tarvetta.  Jos näette remontille aihetta, teemme kustannusarvion remontista sisällyttäen siihen kaikki kattouudistukseen haluamanne asiat ja työn sekä tarvikkeiden hinnan.

Halutessanne järjestämme joustavan Walttia-rahoituksen kattoremontille kohtuullisella korolla ja teille sopivalla kuukausierillä, jota voitte jatkossa muuttaa haluamallanne tavalla. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa, joka tuo teille jopa 40 % veroedun remontista, työn osalta. Kotitalouksien kotitalousvähennykseen liittyvää tietoa voitte käydä katsomassa tästä

Kattoremontti

HUOM! Walttian ECO – Kattoremontissa ei päde alla oleva rakenteellinen kuvaus!!
ECO-Kattoremontti voidaan toteuttaa kohteisiin joissa kattorakenteet ovat ennestään hyvässä kunnossa ja yläpohjan tuuletus riittävä. Tutustu jopa -30% edullisempaan ECO-kattoremonttiin tästä (Myös aurinkopaneeli mahdollisuus)

Kattoremontti alkaa kaide- / telineasennuksilla jonka jälkeen seuraava työvaihe on vanhan katon purkaminen. Kun purkutyöt on tehty, tarkistamme rakenteitden, eristyksen, läpivientien ja esim. aluskatteen kunnon.

Uusimme ruoteet ja juoksut, asennamme pitävän aluskatteen, jolloin myöskään kondensiokosteutta ei kerry välipohjaan.  Tarvittaessa asennamme lisäeristyksen. Huolehdimme,  että välipohjaan muodostuu oikeaoppinen ilmankierto / tuuletus.

Asennamme katollenne sovitusta materiaalista uuden pinnan (teräs tai tiilikatto) harja-, päätylistoineen ja räystäs/otsalautoineen. Tilauksenne mukaan asennamme myös sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit, kaikki toimintaa ja turvallisuutta lisäävät lisäosat.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Usein kysyttyä kattoremontista

Näin etenee Walttian kattoremontti

HUOM! Walttian ECO - Kattoremontissa toimintatapa erilainen!!

 1. Varmistamme  työturvallisuuden.
 2. Puramme vanhat varusteet ja vesikatteen
 3. Tarkastamme alusrakenteet ja ilmankierron/tuuletuksen – tarvittaessa parannamme nämä kuntoon
 4. Asennamme pystykoolauksen, joka parantaa tuuletusta ja vahvistaa kantavia rakenteita
 5. Asennamme aluskatteen ja tiivistämme sen huolellisesti läpivientien kohdalta (vesieristys)
 6. Asennamme tuuletuslaudan pystykoolauksen päälle, varmistaen ilmankierron aluskatteen ja uuden vesikatteen välitilassa.
 7. Asennamme uudet, riittävän vahvat ruodelaudat
 8. Kiinnitämme uudet otsalaudat, tehtaalla kahdesti pohjamaalatut
 9. Asennamme uuden vesikatteen (pelti /tiili)
 10. Asennamme ja tiivistämme läpivientiosat, myös piippujen pellitys vesitiiviisti
 11. Asennamme Walttian mittatilausosat: harjalistat, päätylistat,seinällenostopellit
 12. Asennamme sovitut kattoturvatuotteet
 13. Siistimme pihan työn jäljistä ja kuljetamme purkujätteen pois.
 14. Teemme työn jälkitoimet: takuutodistus, erittely työ osuudesta yms
Valikko