Walttia
Kattoremontti
Vantaa

Walttia Oy hoitaa kattouudistukset sekä kattorakenteiden vaativat muutostyöt ammattitaidolla. Walttia Oy toteuttaa kaikki pelti-ja tiilikattoremontit joustavasti ja luotettavasti toiveidenne mukaisesti. Toteutamme kattoremontit Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa sekä Kanta-Hämeessä.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos rmeontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Harkitsetteko kattoremonttia?
Paras valita Walttia Oy - Kattoremontti Vantaa

Kutsukaa Walttia Oy veloituksettomalle katon kuntokartoituskäynnille. Tulemme paikan päälle tutustumaan remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Arvioimme katon ja sen nykyisten rakenteiden kunnon sekä mahdollisen kattoremontin tarpeellisuuden ja laajuuden. Jos korjauksiin on tarvetta, suunnittelemme yksilöllisen kattoremontin, jonka toteutamme toiveidenne mukaan.

Kokonaisvaltainen kustannusarvio

Kartoituskäynnin perusteella laskemme kattoremontillenne kaiken kattavan kustannusarvion, joka sisältää kattoremonttityöt ja tarvikkeet. Kustannuksiin vaikuttavat muun muassa katon materiaali, koko, katon ja rakenteiden kunto, mitat ja muut ominaisuudet. Ammattilaisen tekemä kustannusarvio perustuu kokemukseen; se kertoo meille, mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät. Kattoremontit toteutetaan kokonaisvaltaisesti Avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontti on nopea juttu

Kun Walttian ammattilaiset toteuttavat työn, laadukas kattoremontti valmistuu tehokkaasti muutamassa päivässä. Olemme kokeneita ammattilaisia, joiden työmetodit ovat hioutuneet tarkoiksi ja aikaa säästäviksi vuosien kuluessa. Normaalisti remontti saatetaan alusta loppuun, purusta jälkitöihin ja siivoukseen 2-5 työpäivässä.

Ottakaa yhteys ja pyytäkää tarjous »

Kattoremontti pähkinänkuoressa:

 • kartoituskäynti ja suunnittelu
 • purkutyöt
 • aluskate ja eristykset
 • uuden katteen asennus
 • lisäosat ja muut työt
 • jälkityöt ja siivous
 • katselmus ja takuutodistus

Laadukas työnjälki, siistit työtavat

Työjälkemme ja työskentelytapamme ovat kestäviä ja laadukkaita, siksi annamme työllemme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Panostamme täysillä kulloiseenkin työhön ja haluamme aina toteuttaa asiakkaan toiveet, jopa ylittää ne. Tyytyväinen asiakas tuo meillekin hyvän mielen.

Tutustu asiakastarinoihin »

Ymmärrämme kuinka tärkeää remontin aikainen siisteydestä ja siivouksesta huolehtiminen on asukkaille. Siivoamme jälkemme, poikkeuksetta. Meiltä tilattuna kattoremontista ei aiheudu vaivaa tai haittaa asukkaille, me hoidamme kaiken remonttitöistä siivoukseen.

Kattoremontti Vantaa – Suomalaista osaamista parhaimmillaan

Walttia on kompakti, ketterä ja joustava toimija. Meillä ei käytetä aikaa turhaan byrokratiaan, vaan käytämme aikamme oikeaan työhön ja asiakkaiden palveluun. Saatte meidät aina kiinni, teemme työt sovitussa aikataulussa, kerralla valmiiksi.

Työmme on suomalaista asennus- ja puusepäntyötä parhaimmillaan. Työnjälkemme on aina laadukasta ja kestävää. Käytämme parhaita kotimaisia materiaaleja, jotka kestävät käytössä yli sukupolven ajan.

Olisiko teillä Walttia-kattoremontin aika?

Ottakaa yhteys ja tilatkaa meidät ilmaiselle katon kuntokartoituskäynnille. Kartoitamme kattonne kunnon ja kattoremontin tarpeen. Jos remontille on tarvetta, saatte yksilöllisen kattoremonttisuunnitelman ja kustannusarvion.

Walttian arvot

 • suomalaisuus
 • luotettavuus
 • tyytyväinen asiakas
 • hyvinvoiva henkilöstö

Kattoremontti Vantaa – Laatu on Walttia!

Ulkoremontti: Mäntsälä

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Valikko