Kattoremontti
Riihimäki

Onko kattoremontti mietinnässä? Älä odota vesivahinkoja, vaan toimi ajoissa. Walttia Oy – Kattoremontti Riihimäki. Walttia suorittaa kattoremontit laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti Kanta-Hämeessä, Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kaikki urakat vastuullisesti, talon ja asukkaiden parhaaksi. Laatu on Walttia! Kun haluat osaavaa suomalaista remonttipalvelua, ota yhteys ammattilaiseen ja kutsu meidät maksuttomalle katon kuntokartoituskäynnille.

Ilmainen katon kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Maksuton katon kuntokartoitus – kattoremontti alkaa huolellisesta suunnittelusta

Suunnittelemme kattoremontit aina huolellisesti, meille ei suunnittelun pohjaksi riitä tieto, että kyseessä on ”rintamamiestalo jossa kuisti, katon kunto välttävä”. Kun otat meihin yhteyttä, me tulemme paikan päälle ja tutustumme kohteeseen sekä ulko- että sisäpuolelta. Arvioimme katon ja sen rakenteiden kunnon sekä kattoremontin tarpeellisuuden ja laajuuden. Kartoituskäynnin perusteella räätälöimme yksilöllisen kattoremonttiratkaisun, jonka toteutamme katon tarpeiden ja toiveidenne pohjalta.

Kaiken kattava kustannusarvio

Arviokäynnin perusteella laskemme kattoremontillenne kustannusarvion, joka sisältää niin kattotyöt kuin tarvikkeetkin. Remontin kustannuksiin vaikuttavat katon materiaali, katon ja rakenteiden kunto, mitat sekä katon muut ominaisuudet. Walttia Oy – Kattoremontti Riihimäki tarjoaa kokonaisvaltaisen kattoremontin, avaimet käteen -periaatteella.

Walttia-kattoremontti on nopea ja vaivaton

Kattoremontti ei kestä kauaa, kun asialla ovat ammattilaiset. Walttian asentajat ovat kokeneita työmiehiä, joiden työmetodit ovat hioutuneet tarkoiksi ja tehokkaiksi kuin formulavarikolla. Emme hosu ennätysnopeuksia tavoitellen, mutta normaalisti kattoremontti valmistuu sujuvasti 2-5 työpäivässä. Asukkaille ei muodostu vaivaa katon uudistamisesta. Me hoidamme kaiken purusta uuden katon rakentamiseen ja loppusiivoukseen.

Kattoremontti sisältää:

 • kartoituskäynnin ja suunnittelun
 • purkutyöt
 • rakenteiden, aluskatteen ja eristysten korjaukset
 • uuden katteen asennuksen
 • lisäosat ja muut työt
 • jälkityöt ja siivouksen
 • loppukatselmuksen ja takuutodistuksen
Ulkoremontti: Mäntsälä

Mikään työ ei ole meille liian suuri tai pieni

Toteutamme jokaisen työn kuin se olisi ainoamme, mikään kattoremontti ei ole meille liian pieni tai suuri. Panostamme täysillä käsillä olevaan projektiin ja tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Työjälkemme ja työskentelytapamme ovat luotettavia, kestäviä ja laadukkaita, siksi annammekin työllemme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Hoidamme remontit siististi

Ymmärrämme, kuinka tärkeää tontin siisteys on talon asukkaille. Siivoamme jälkemme, poikkeuksetta, viemme purkujätteet ja muut remonttiroskat pois tontilta hallitusti. Kattoremontista ei aiheudu vaivaa tai haittaa asukkaille, Walttia Oy – Kattoremontti Riihimäki hoitaa kaiken remonttitöistä siivoukseen.

Kattoremontti Riihimäki – Walttian arvot

 • luotettavuus
 • suomalaisuus
 • tyytyväinen asiakas
 • hyvinvoiva henkilöstö

Pidämme kiinni sopimuksista ja aikatauluista, hoidamme projektit alusta loppuun tinkimättömällä asiantuntevuudella ja ammattiylpeydellä. Arvostamme suomalaisuutta, panostamme hyvinvoiviin suomalaisiin työmiehiin ja käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia materiaaleja. Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite. Teemme laadukasta työtä, joka kestää isältä pojalle.

Kattoremontti Riihimäki – Ottakaa yhteys ja kutsukaa meidät katon kuntokartoituskäynnille >>

Laatu on Walttia!

Kattoremontti: Forssa
Valikko