Kattoremontti
Nurmijärvi

Walttia Oy hoitaa kattoremontit aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Walttia Oy toteuttaa kattoremontit omakotitaloihin ja rivitaloihin Kanta-Hämeessä, pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toteutamme pelti- ja tiilikattojen kattouudistukset alusta loppuun. Korjaamme rakenteissa mahdollisesti piilevät ongelmat ja teemme täydellisen kattoremontin sadevesijärjestelmineen ja lisäosineen. Remontoimme laadukkaasti ja tinkimättömällä ammattiosaamisella. Älkää tyytykö kestämättömiin ratkaisuihin, vaan soittakaa meille 010 524 6710 niin toteutamme vaativankin kattouudistuksen  tehokkaasti.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Maksuton katon kuntokartoitus- ja suunnittelukäynti

Kattoremontti kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla. Tulemme paikalle tutustumaan perusteellisesti remonttikohteeseen ulko- ja sisäpuolelta. Tarkistamme katon ja sen rakenteiden kunnon. Arvioimme remontin tarpeen ja laajuuden. Kun pyydätte Walttian asiantuntijan arvio- ja suunnittelukäynnille, olette hyvissä käsissä.

Kattoremonttisuunnitelma ja kustannusarvio

Kartoituskäynnin pohjalta teemme kattoremonttisuunnitelman ja laskemme kustannusarvion. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen, osaamme valita kohteelle sopivat ratkaisut ja materiaalit. Kustannusarvio sisältää kattoremontin työt ja tarvikkeet. Walttia Oy – Kattoremontti Nurmijärvi neuvoo myös kotitalousvähennyksen haussa – voitte vähentää remonttityöstä 40 % verotuksessa vuosittain.

Purkutyöt ja katon asennus

Varsinainen kattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella. Kuljetamme purkujätteet pois, teidän ei tarvitse kestää remonttikaaosta kattosaneerauksen missään vaiheessa. Tarkistamme rakenteiden, läpivientien, eristysten ja aluskatteen kunnon. Jos havaitsemme puutteita tai ongelmia, hoidamme ne kuntoon.

Asennamme katolle modernin aluskatteen, joka estää kondensio- ja vuotokosteuden kerääntymisen välipohjaan. Huolehdimme välipohjan asianmukaisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta ja asennamme tarvittaessa lisäeristyksen. Uuden ulkokaton materiaali on kestävää kotimaista teräspeltiä, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna ”tiilimäisenä” pintana – tai sitten jämäkkää, näyttävää tiiltä valintanne mukaan. Kiinnitämme kattomateriaalin jämäkästi, jotta se kestää Suomen tuulet ja myrskyt yli sukupolven ajan.

Lisäosat ja tarvikkeet

Kattoremontti sisältää katon lisäksi muun muassa sadevesijärjestelmät, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit ja syöksyt. Meiltä saatte täydellisen kattoremonttikokonaisuuden – asennamme lisäosat ja tarvikkeet jämäkästi paikoilleen!

Loppukatselmus ja takuutodistukset

Kun kattoremontti on valmis, teemme yhdessä katselmuksen, sillä haluamme varmistaa, että remontti on suoritettu asianmukaisesti ja että olette tyytyväinen uuteen kattoonne. Saatte meiltä takuutodistuksen sekä asennustyöstä että materiaaleista. Työlle myönnämme 5 vuoden takuun, materiaaleille jopa 50 vuotta.

Kattoremontin päätteeksi siivoamme sotkumme ja kuljetamme remonttijätteet pois. Pääsette nauttimaan heti uudesta katosta ja siististä pihasta.

Kattoremontti Nurmijärvi - luotettavaa suomalaista palvelua

Walttia-kattoremontti on suomalaista puusepäntyötä ja asennustyötä parhaimmillaan. Olemme luotettava kotimainen yritys, mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Olemme keränneet asiakkailta kiitosta tinkimättömästä ammattiylpeydestä ja laadukkaasta työjäljestä. Arvostamme suomalaisuutta ja panostamme hyvinvoivaan osaavaan henkilökuntaan. Teemme jokaisen kattoremontin kuin se olisi ainoamme!

Lukekaa lisää tyytyväisistä asiakkaistamme »

Walttian waltit

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalaisuus
  • Perusteellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kustannustehokkuus

Ottakaa yhteys ja kutsukaa meidät maksuttomalle arviokäynnille »

Kattoremontti Nurmijärvi – Laatu on Walttia!

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton kartoituskäynti.

Valikko