Kattoremontti Lohja
- Walttia Oy on hinta- ja laatutietoisen valinta

Walttia Oy tekee kattoremontit Lohjalla ja koko Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä. Kattoremontti toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti hyvää rakennustapaa noudattaen. Kattoremontti ei saa olla nopeuskilpailu, teemme jokaisen katon ripeästi mutta hosumatta –  Työtapamme on tehokas ja huolellinen!

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontti on tarpeen, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Kattoremontti Lohja - Kuinka voimme auttaa?

Tarkistamme katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, teemme räätälöidyn kattoremonttisuunnitelman. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja näkemykseen. Otamme kantaa ja neuvomme asiakasta kattoremontin kaikissa osa-alueissa.

Kaikenkattava kustannusarvio tehdään avaimet käteen -periaatteella, sisältäen työturvallisuuteen liittyvät kaide-/telineasennukset, kattoremontit työt purkutöistä asennukseen ja tarvikkeet aina loppusiivoukseen saakka. Kauttamme saat tarvittaessa rahoituksen. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen haussa. Toimimme Lohjalla ja joustavasti myös muissa Etelä-Suomen kaupungeissa.

Walttimme

  • Huolellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kestävät ratkaisut
  • Luotettavaa suomalaista työtä
  • Kilpailukykyinen

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille >>

Peltikatot

SSAB:n patentoima, kokonaan Suomessa valmistetusta teräksestä tehty peltikatto kestää eri olosuhteissa ja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sijoitus.

Eri peltiprofiileja on saatavilla jopa 25 vuoden pinnoitetakuulla ja 50 vuoden teknisellä takuulla. Värivaihtoehtoina löytyy kaikki perusvärit.  Walttian käyttämissä peltikatteissa käytetään pinnoitetta, joka ei halkeile, hilseile tai irtoile. SSAB takaa myös, että tuotteessa ei ilmene hapettumisen aiheuttamaa puhkiruostumista takuun aikana.

Tiilikatot

Nykyajan tiilikatto on kestävä ja näyttävä valinta. Jos olet valitsemassa kattomateriaaliksi tiilen, suosittelemme ehdottomasti BMI Ormaxin kattotiiliä, jonka valtuuttama jälleenmyynti ja asennus yritys on Walttia Oy.

Valitsemalla kotimaisen BMI Ormax -tiilikaton saat turvallisen, kestävän ja talon arvoa nostavan katon, joka kestää vuosikymmeniä. Saat meiltä myös kaikki kattoon tarvittavat lisätarvikkeet kuten kattoturvatuotteet. Palvelemme muun muassa Lohjalla.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Kattoremontti Lohja – Asennamme kattoremontin yhteydessä tarvittavat kattoturvatuotteet: seinätikkaat, lapetikkaat, kulkusillat, lumiesteet. Katsomme suunnitteluvaiheessa mitä mihinkin tarvitsee. Kattoturvatuotteiden takuu on 30v.

Sadevesijärjestelmämme on puolipyöreä, ulkopuolisilla kiinnikkeillä oleva. Meillä on oma kourukone jolla saamme mittatarkasti juuri teidän kohteeseen sopivat vesikourut ilman saumoja. Sadevesijärjestelmämme tekninen takuu on 50 v. Pinnoitetakuu 20v.

Katon muutostyöt

Olemme vuosien mittaan toteuttanut monia katon muutostöitä. Yleisimmät muutostyömme ovat olleet tasakaton muutokset harjakatoksi. Palveluumme kuuluu tarvittaessa kokonaisvaltainen suunnittelu- ja lupa palvelu jolloin Walttian toimesta tulee arkkitehtipalvelut ja rakennuslupa-asioiden hoito.

Tyytyväiset asiakkaat

Kun kaikki on valmista, teemme kanssanne katselmuksen ja varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti ja että olette tyytyväinen lopputulokseen. Jos tarvitsette neuvoja tai opastusta, me autamme.

Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Asennustyölle myönnämme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Asiakastyytyväisyys lupauksemme pyritään aina saavuttamaan!

Kattoremontit Lohjan seudulla – Ottakaa yhteys Walttiaan »

Tiilikattoremontit omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta ilmainen katon kuntokartoitus.

Valikko