Kattoremontti
Lahti

Asiakkaiden antamaa palautetta työstämme

Kattoremontti Lahti

”Nopeaa, ystävällistä, sujuvaa. Suosittelen”

”Homma sujui nopeasti ja työn jälki on erittäin hyvä. Olen työhön oikein tyytyväinen”

”Voin suositella, kaikki meni hyvin.”

”Hyvin ja nopeasti tehty työ. Olemme jo suositelleet teitä”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Joka remontti on omanlaisensa. Walttian asiantuntija suosittaa oikeita menetelmiä tutustuttuaan kohteeseen. Naapurin suosituskäytäntö toimii: Eräällä Lahtelaisella kadulla on jo seitsemän taloon vaihdettu katto Walttian toimesta – ja lisää on suunnitteilla. Walttia kattoremontteja Lahden seudulle on toteutettu jo 14 vuoden ajan.

Uusi katto - Talosi parhaaksi

Suomessa on paljon omakotitaloja, joissa katto on uusimisen tarpeessa. Joka vuosi uusimisen ikään tulee tuhansia taloja, enimmin 70-, 80- ja 90- luvulla rakennettuja. Ongelmiin havahdutaan usein vasta sitten kun vahinkoja on jo tullut. Siksi vanhojen kattojen tarkistus ajoissa on järkevää ja säästävää. Tarkistus ja tarvittaessa asianmukainen korjaus ajoissa poistavat kerralla kattohuolet vuosikymmeniksi.

Lahti - Kattoremontti - Walttia Oy

Katon uusiminen vaatii osaamista ja huolellisuutta. Se ei saa olla nopeuskilpailu, koska hutilointi kostautuu. Me Walttialla teemme kestäviä ratkaisuja, meillä on malttia perehtyä tarkemmin siihen mitä sinä asiakkaana haluat ja mitä talosi tarvitsee. Walttian remontti tuo talollesi pitkän terveen iän ja asukkaille tyytyväisyyden joka kasvaa vuosien mittaan.

Kattoremontti jopa 30% edullisemmin!?

Pyydä meiltä ilmainen kartoituskäynti niin saatte selville voidaanko teidänkin katto toteuttaa huokeammalla hinnalla Uusi ECO-kattoremontti ei korotu ja siksi myös vanhat ruode- ja otsalaudat ja sadevesijärjestelmä pystytään useissa tapauksissa hyödyntämään. Tämä kaikki säästää sekä ekologisessa mielessä että kustannuksissa. Kattoremontteihin tuli ECO:n myötä nyt uudenlaista järkeä ja se näkyy meillä Walttialla asiakkaiden kasvavana kiinnostuksena.

Miksi Walttian kattoremontti Lahden seudulle?

  • Paikallinen Suomalainen yritys, Kattoremontti Lahti
  • Aikataulu ja kustannukset pitävät
  • Työllämme 5 vuodentakuu
  • Autamme kotitalousvähennyksen haussa
  • Huolehdimme työturvallisuudesta
  • Kauttamme omakotitalon perusparannuslaina – Lue lisää
  • Avaimet käteen -palvelu alusta loppuun

Saunamökeistä rivitaloihin

Olemme tehneet noin 6500 kattoremonttia.  Suurinosa tekemistämme katon uusimisista on perus oamkotitaloja. Kuukausittain on kuitenkin työn alla ainakin yksi taloyhtiökin. Kesäkaudella kesämökkien kattojen uusimisen määrä näkyy selvänä piikkinä. Jos teillä on vaativampi kattoremontti projekti, meillä ei mene sormi suuhun. Pyydä Walttian asiantuntija käymään, katsomme mikä on kustannustehokkain ja rakennusteknillisesti fiksuin tapa viedä projektia eteenpäin

Kattoremontti Lahti - Avaimetkäteen

RAKSA Messut Lahdessa 2021 – Kattoremontti Lahti Olimme Lahden messukeskuksessa 1.10 – 3.10.2021 kertomassa kattoremontin teosta ja kaikesta mitä tulee huomioida kun lähdetään suunnittelemaan katon uudistamista. Väkeä oli mukavasti paikalla ja kiinnostus yritystämme kohtaan oli mieltä virkistävää. Kiitos kaikille ketkä tulivat paikalle! Nähdään taas seuraavilla rakenna ja remontoi messuilla ensi vuonna 🙂

Valikko