Walttia
Kattoremontti
Järvenpää

Walttia Oy hoitaa kattoremontit sekä katon muutostyöt ammattitaidolla. Walttia Oy toteuttaa kaikki pelti-ja tiilikattoremontit luotettavasti ja joustavasti toiveidenne mukaisesti. Toteutamme kattoremontit Järvenpäässä ja koko pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa sekä Kanta-Hämeessä.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Asiakkaiden kokemuksia
Talosi parhaaksi, Walttia Oy - Kattoremontti Vantaa

”Olen tosi tyytyväinen työn jälkeen ja asentajien työmoraaliin, vaikka ilmat oli helteiset. Olen jo suositellut teitä eteenpäin.”

”Kattoremontti onnistui hyvin. Olen maininnutkin ystäville Walttian potentiaaliseksi rempan tekijäksi”

”Walttia teki kattoremontin eli uusi peltikaton. Hieno homma, voin suositella lämpimästi. Mukavaa porukkaa”

”Kaikki meni niin kuin sovittiin”

Suomalaista osaamista

Osaavan asentajan työtä on mukava katsella. Ammattilaisen otteissa katon asennus vaikuttaa helpolta, niin kuin kaikessa mestarien tekemisessä, lajissa kuin lajissa. Palvelemme asiakkaita Järvenpäässä ja muualla Suomessa.

Vaikutelma syntyy asentajien pitkästä kokemuksesta ja hioutuneesta tekemisen tekniikasta. Asentajiemme aika ei mene tuumaillessa ja kokeilussa, vaan rauhallisesti kiiruhtaen ja oikeita asioita oikealla tavalla ja työvälineillä tehden syntyy valmista – vähäeleisesti mutta ripeästi. Walttian asentajilla on takanaan usean vuoden kokemus.

Kattoremontti tiivistettynä:

 • suunnittelu
 • alustavat työt, kaiteet/telineet, purkutyöt
 • alusrakenteet
 • uuden katon asennus
 • viimeistelytyöt
 • siivous ja kaiteden/telineiden purku
 • loppukatselmus ja takuutodistus

Kattoremontteja tehdään myös talvella

Olemme tehneet katon uudistuksia vuodesta 2007, ympärivuotisesti. Kevät ja kesä on sesonkiaikaa jolloin tilauksesta toteutukseen saattaa kestää jopa kuukausi, talvella työjono on lyhyempi ja pääsemme toteuttamaan kattoremontin keskimäärin kahden viikon päästä tilauksesta.

Kattoremontti Järvenpää ja pääkaupunkiseutu. Ottakaa yhteys ja pyytäkää tarjous »

Kattoremontin yhteydessä aurinkopaneelijärjestelmä?

Uusi katto kondenssisuojalla, tarvittavat lisävarusteet sekä aurinkopaneelijärjestelmä. Tietyn tyyppisiin taloihin asennamme kattoremontin yhteydessä aina aurinkopaneelijärjestelmän avaimet käteen – periaatteella. Mahdollisuus jopa max. 18 paneelin järjestelmä.

 • Omavaraisuutta
 • Säästöjä
 • Vesikaton takuu säilyy
 • Laadukas aurinkojärjestelmä

Tutustu ECO-Aurinko kattoremonttiin »

Kattoremontti Järvenpää – Paikallinen yritys, Walttia Oy

Walttia on paikallinen, avainlippuyritys. Palkkalistoillamme on 35 paikallista työntekijää. Meillä ei käytetä aikaa turhaan byrokratiaan, vaan käytämme aikamme oikeaan työhön ja asiakkaiden palveluun. Saatte meidät aina kiinni, teemme työt sovitussa aikataulussa, kerralla valmiiksi.

Työmme on pelti- ja puusepäntyötä parhaimmillaan. Työnjälki on aina laadukasta ja kestävää. Käytämme parhaita kotimaisia materiaaleja, jotka kestävät käytössä vuosikymmeniä. Palvelemme Järvenpään alueella sekä laajalti muissa kaupungeissa.

Meidät löydät myös sosiaalisesta mediasta

Ottakaa meidän kanavamme seurantaan 🙂

Facebook – Walttia Oy
Instagram – walttiaoy

Kattoremontti Järvenpää – Laatu on Walttia!

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Valikko