Kattoremontti Helsinki
- valitse kokenut
ammattilainen

Walttia Oy toteuttaa kattoremontit asiakaslähtöisesti ja joustavasti Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla Helsinki – Espoo – Kauniainen – Vantaa, Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä. Kuuntelemme asiakasta, kattoremontti toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kattoremontin ei suinkaan tarvitse olla raskas ikuisuusprojekti – kutsukaa meidät paikalle, teemme remontin jopa yhdessä päivässä. Työtapamme on tehokas ja huolellinen, pääsette nauttimaan uudesta katosta ennen kuin huomaattekaan!

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontti on tarpeen, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Kattoremontti Helsinki - suunnittelu ja kustannusarvio

Kun tiedämme katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, teemme räätälöidyn kattoremonttisuunnitelman. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja näkemykseen. Otamme kantaa ja neuvomme asiakasta remontin kaikissa osa-alueissa.

Kokonaisvaltainen kustannusarvio sisältää kaiken, kattoremontit työt ja tarvikkeet. Kauttamme saat tarvittaessa vaivattoman ja joustavan rahoituksen. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen haussa – remontin työosuudesta voi vähentää 40 % verotuksessa joka vuosi.

Walttia Oy – Kattoremontti Helsinki luotettavaa suomalaista palvelua

Olemme pieni ja ketterä toimija, joka toteuttaa kattoremontit asiakaslähtöisesti, asiakasta kuunnellen. Me Walttiassa arvostamme suomalaisuutta ja panostamme hyvinvoivaan ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Teemme jokaisen kattoremontin kuin se olisi ainoamme!

Ottakaa yhteys ja kutsukaa meidät maksuttomalle arviokäynnille >>

Kattoremontti alkaa purkutyöllä

Puramme vanhan katon, siististi. Purkujätteet kuljetamme pois, tonttinne pysyy siistinä ja avarana koko remontin ajan. Katteen purkamisen jälkeen tarkistamme rakenteiden, eristysten, läpivientien ja aluskatteen kunnon. Jos havaitsemme puutteita tai ongelmia, korjaamme kaiken kuntoon.

Katon rakenteet ja eristys

Asennamme katolle modernin pitävän aluskatteen, joka ei kerää vuoto- tai kondensiokosteutta välipohjaan. Asennamme lisäeristyksen, jos se on tarpeen. Huolehdimme välipohjan oikeaoppisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta. Käymme läpi kaikki katon rakenteet ja huolehdimme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Uuden katteen asennus

Asennamme katolle jämäkän, näyttävän tiilipinnan tai kestävää kotimaista teräspeltiä, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna ”tiilimäisenä” pintana. Kiinnitämme kattopellin lujasti, jotta se kestää tuulia ja myrskyjä yli sukupolven ajan. Katon remontti muuttaa talon ilmeen hetkessä uudeksi.

Remontin jälkeen siivoamme sotkumme ja kuljetamme kaikki remonttijätteet pois tontiltanne. Pääsette nauttimaan uudesta katosta siistiltä pihalta.

Lisäosat ja tarvikkeet

Kattoremontti sisältää muutakin kuin pelkän katon: sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Meiltä saat täydellisen kattoremonttikokonaisuuden – asennamme kaikki toimintaa ja turvallisuutta lisäävät lisäosat tilauksenne mukaisesti jämäkästi paikoilleen.

Loppukatselmus ja takuutodistus

Kun kaikki on valmista, teemme kanssanne katselmuksen ja varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti ja että olette tyytyväinen lopputulokseen. Jos tarvitsette neuvoja tai opastusta, me autamme.

Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Asennustyölle myönnämme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Kattoremontit Helsingissä – Ottakaa yhteys Walttiaan »

Tiilikattoremontit omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta ilmainen katon kuntokartoitus.

Valikko