Kattoremontti
Hämeenlinna

Walttia Oy – Kattoremontti Hämeenlinna. Kaikki kattoremontit ammattitaidolla ja laadukkaasti luotettavalta kattofirmalta Kanta-Hämeessä,  Uudellamaalla sekä Etelä-Suomessa. Walttimme on korkea työn ja materiaalien laatu, suomalaisuus ja kotimainen osaaminen. Kattoremontit toteutamme jämäkästi, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, Avaimet käteen -valmiudella.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituskäynnillä. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Teemme työt korkealla työmoraalilla talon ja sen asukkaiden hyväksi

Kattoremontti alkaa maksuttomalla katon kuntokartoituksella, jonka teemme nähdäksemme kattonne kunnon ja sen rakenteet. Meille ei kattouudistuksen suunnittelun pohjaksi riitä pelkkä puhelinsoitto tai sähköposti, tyyliin  “kohde on rintamamiestalo, jossa on kuisti, ja katon kunto on välttävä”. Laadukas kattoremontti alkaa kunnollisella tutustumisella remonttikohteeseen, niin katon ulko- kuin sisäpuoleltakin. Kun ammattilaisemme toteuttavat kartoituskäynnin, olette osaavissa käsissä. Haluamme tehdä teille katon, joka kestää yli sukupolven ajan.

”Kun teemme tietylle alueelle yhden katon, pian meitä kutsutaan samalle kadulle uudelleen antamaan arviota naapuritalojenkin kattojen kunnosta. Hyvä kello kauas kuuluu!”
– J Saarnio, myyjä Walttia

Suunnittelu ja kustannusarvio

Kun olemme kartoituskäynnillä selvittäneet katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, suunnittelemme teille räätälöidyn kattoremonttikokonaisuuden. Asiantuntijan tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja ottaa huomioon kaiken haluamanne. Kustannusarvio sisältää kattoremontit työt ja tarvikkeet avaimet käteen -periaatteella.

Tilatkaa ilmainen katon kuntokartoitus »

Purku- ja asennustyöt

Kattoremontti aloitetaan vanhan katon purulla, jonka toteutamme siististi, kuten kaikki muutkin remontin työvaiheet. Purkujätteet siivoamme ja kuljetamme pois, tonttinne pysyy siistinä koko remontin ajan. Purkamisen jälkeen tarkistamme rakenteiden, eristysten, läpivientien ja aluskatteen kunnon. Jos niissä havaitaan puutteita tai ongelmia, korjaamme ja huolehdimme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Katolle asennamme nykyaikaisen pitävän aluskatteen, jolloin vuoto- tai kondensiokosteutta ei pääse keräytymään välipohjaan. Asennamme tarvittaessa lisäeristyksen ja välipohjan oikeaoppisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta.

Jämäkkä, näyttävä tiilipinta tai kestävä kotimainen teräspelti asennetaan katolle, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna ”tiilimäisenä” pintana. Kiinnitysmekanismit ovat lujaa tekoa, jotta katto kestää varmasti tuulia ja myrskyjä yli sukupolven ajan.

Kattoremontin lisätyöt

Kattoremontti voi sisältää paljon muutakin kuin pelkän varsinaisen katon remontin, muun muassa sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Meiltä saatte täydellisen kattoremontin – asennamme kaikki lisäosat tilauksenne mukaisesti jämäkästi paikoilleen. Kattoremontti valmistuu kerralla eikä teidän tarvitse jäädä miettimään esimerkiksi kattosiltoja ajatuksella ”laitan ne kavereiden kanssa kesälomalla paikoilleen”.

Siivous, katselmus ja takuutodistus

Siivoamme remontin jäljiltä kaikki sotkut ja kuljetamme remonttijätteet pois tontiltanne hallitusti. Pääsette ihailemaan uutta kattoa heti siistiltä pihalta.

Suoritamme kanssanne loppukatselmuksen. Näin varmistamme, että olette tyytyväinen lopputulokseen ja että kattoremontti on suoritettu sovitun mukaisesti. Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Annamme työlle 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Kattoremontit hyvillä eduilla

Kattoremontti Hämeenlinna - Waltit

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalainen kattofirma
  • Perusteellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kustannustehokkuus

Ottakaa meihin yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti »

Huom. Muistattehan, että työn hinnasta voi vähentää 45 % verotuksessa joka vuosi kotitalousvähennyksen avulla.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Valikko