Kattoremontti
Espoo

Harkitsetteko kattoremonttia? Ei kannata viivytellä viimeiseen asti, vaan teettää kattoremontti ajoissa. Walttia Oy – Kattoremontti Espoo toteuttaa kattouudistukset, niin pelti- kuin tiilikattoihin, vuosien kokemuksella, tinkimättömällä laadulla ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Ilmainen kuntokartoitus

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Kattoremontti kannattaa teettää ajoissa

Vanha vesikatto on vuotoriski, joka vaarantaa katon alusrakenteet ja altistaa katon tärkeimmät osat kosteus- ja vesivaurioille. Katto on talon tärkein elementti, joka suojaa muuta taloa. Jos katto on kunnossa, on talolla hyvä olla. Siksi kattoremontti kannattaakin suorittaa hyvissä ajoin, ennen vuotoja. Katon kuntoa kannattaa pitää silmällä ja tarkistaa esimerkiksi läpiviennit säännöllisesti.

Kattoremontti Espoo - Tilatkaa Walttian ammattimies ilmaiseksi kattonne kuntoa kartoittamaan.

Kun harkitsette kattoremonttia, tilatkaa meidät veloituksettomalle arviokäynnille. Tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoituksessa käymme läpi katon kunnon, rakenteet ja arvioimme remontin tarpeen. Arviokäynnin pohjalta suunnittelemme teille yksilöllisen kattoremontin ja laskemme kustannusarvion.

Saatte kokonaisvaltaisen kustannusarvion, joka sisältää kaiken tarpeellisen, työt ja tarvikkeet, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kauttamme saat myös vaivattoman ja joustavan rahoituksen sekä neuvomme kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa – kattoremontin työn hinnasta voitte vähentää 40 % verotuksessa joka vuosi.

Ottakaa yhteys ja tilatkaa meidät ilmaiselle arviokäynnille >>

Purkutyöt, aluskatteen kunnostus ja katon asennus

Kattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella, jonka jälkeen tarkistamme aluskatteen, rakenteiden, eristysten ja läpivientien kunnon – mikään ei jää meiltä huomaamatta, saatamme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Asennamme katolle modernin ja kestävän aluskatteen, joka suojaa välipohjaa vuoto- ja kondensiokosteudelta. Jos on tarpeen, asennamme lisäeristyksen. Huolehdimme välipohjan oikeaoppisesta tuuletuksesta ja ilmankierrosta.

Katolle asennamme joko näyttävän, jämäkän tiilipinnan tai parasta suomalaista teräspeltiä, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna pintana. Kiinnitämme teräspellin jämäkästi, jotta se kestää sään vaihteluja ja myrskyjä yli sukupolven ajan.

Kattoremontin lisäpalvelut

Kattoremontti sisältää muutakin kuin pelkän katon. Meiltä saatte asennettuna myös sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Toteutamme mieluiten koko projektin kerralla ja kunnolla. Ei kannata jättää vaikkapa kattosiltoja hankkimatta ajatuksella ”laitetaan vävypojan kanssa lomalla se kuntoon”. Säästäkää aikaa ja vaivaa, jättäkää kattotyöt kokonaan ammattilaisille.

Jälkien siivous ja loppukatselmus

Kun remontti on valmis, siivoamme sotkumme. Kuljetamme kaikki remonttijätteet ja roskat pois tontiltanne. Näin pääsette heti ihailemaan uutta kattoa siistiltä pihalta.

Lopuksi teemme yhdessä katselmuksen ja varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti. Jos tarvitsette neuvoja, Walttia Oy – Kattoremontti Espoo auttaa mielellään. Kirjoitamme asennustyöstä ja materiaaleista takuutodistuksen. Työlle annamme 5 vuoden takuun, materiaaleille jopa 50 vuotta.

Kattoremontti: Referenssit

Kattoremontti Espoo – Waltit

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalaiset tuotteet ja työ
  • Huolellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kilpailukykyinen hinta

Ottakaa yhteys Walttiaan ja tilatkaa ilmainen arviokäynti!

Millainen on teidän talonne katon kunto? Walttialta ilmainen katon kuntokartoitus.

Valikko