Walttian
kattoremonttien
tuntuvat edut

Walttian monet edut

Kotitalousvähennyksestä joustaviin rahoitusratkaisuihin

Koska katon kunto on niin tärkeä eikä kattoa saisi päästää vaurioitumaan, talon omistajan tueksi on luotu hyviä käytännönläheisiä ratkaisuja. Valtiovalta maksaa osan remonttityöstä kotitalousvähennyksen kautta, kun tekijänä on  Walttian tyylinen ennakkoperintörekisteriin merkitty ammattilaisyritys.  Walttia on myös järjestänyt joustavan rahoituksen remontillenne.

Kattoremontin rahoitus

Walttia on neuvotellut kattoremontin tilaajalle joustavan rahoituksen. Tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaalle katon uusiminen silloin, kun sen tarve ilmenee. Ei ole tarpeen odotella parempia aikoja, koska korjaamaton katto ei itsekseen sen paremmaksi muutu, päinvastoin.

Kokeilkaa oheisella toiminnolla, millainen rahoitusmalli ja kuukausierä olisi teille sopiva. Walttian rahoituksen ehtoja voitte myös jatkossa muuttaa, kuukausierän suuruutta voitte säätää tai halutessanne voitte maksaa lainan pois etuajassa. Helppoa ja vaivatonta!

Hae rahoitusta

Kotitalousvähennys

Kattoremontin työn kustannuksista saatte kotitalousvähennyksen.  Valtiovalta maksaa osan remonttityöstä kotitalousvähennyksen kautta, kun tekijänä on  ennakkoperintörekisteriin merkitty ammattilaisyritys.  Saatte kotitalousvähennystä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontista, tai vaikkapa remontista, jonka teetetään omien vanhempien asuntoon. Voitte vähentää 40 % arvonlisäverollisesta remonttityön osuudesta, maksimissaan 5625 e työstä / henkilö.  Siitä omavastuuosuus 100 e poistettuna saatte 40 % eli 2150 e vähennyksen, ja saman vähennyksen saa puoliso. Eli jos siis työn osuus remontissanne olisi esimerkiksi 11 250 e, saatte puolisonne kanssa yhteisesti maksimivähennyksen 4500 e työkustannuksista pois,  maksamastanne verosta. Tämä ei ole harkinnanvarainen etu vaan siihen on oikeus jokaisella, ja vieläpä jokaisena vuonna. Walttian edustaja auttaa asiakasta kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta ilmainen katon kuntokartoitus.

Valikko