Walttian
kattoremonttien
tuntuvat edut

Walttian monet edut

Kotitalousvähennyksestä joustaviin rahoitusratkaisuihin

Koska katon kunto on niin tärkeä eikä kattoa saisi päästää vaurioitumaan, talon omistajan tueksi on luotu hyviä käytännönläheisiä ratkaisuja. Valtiovalta maksaa osan remonttityöstä kotitalousvähennyksen kautta, kun tekijänä on  Walttian tyylinen ennakkoperintörekisteriin merkitty ammattilaisyritys.  Walttia on myös järjestänyt joustavan rahoituksen remontillenne.

Rahoitus

Walttia on neuvotellut kattoremontin tilaajalle joustavan rahoituksen. Tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaalle katon uusiminen silloin, kun sen tarve ilmenee. Ei ole tarpeen odotella parempia aikoja, koska korjaamaton katto ei itsekseen sen paremmaksi muutu, päinvastoin.

Kokeilkaa oheisella toiminnolla, millainen rahoitusmalli ja kuukausierä olisi teille sopiva. Walttian rahoituksen ehtoja voitte myös jatkossa muuttaa, kuukausierän suuruutta voitte säätää tai halutessanne voitte maksaa lainan pois etuajassa. Helppoa ja vaivatonta!

Kotitalousvähennys

Kattoremontin työn kustannuksista saatte kotitalousvähennyksen.  Valtiovalta maksaa osan remonttityöstä kotitalousvähennyksen kautta, kun tekijänä on  ennakkoperintörekisteriin merkitty ammattilaisyritys.  Saatte kotitalousvähennystä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontista, tai vaikkapa remontista, jonka teetetään omien vanhempien asuntoon. Voitte vähentää 50 % arvonlisäverollisesta remonttityön osuudesta, maksimissaan 5000 e työstä / henkilö.  Siitä omavastuuosuus 100 e poistettuna saatte 50 % eli 2400 e vähennyksen, ja saman vähennyksen saa puoliso. Eli jos siis työn osuus remontissanne olisi esimerkiksi 10 000 e, saatte puolisonne kanssa yhteisesti maksimivähennyksen 4800 e työkustannuksista pois,  maksamastanne verosta. Tämä ei ole harkinnanvarainen etu vaan siihen on oikeus jokaisella, ja vieläpä jokaisena vuonna. Walttian edustaja auttaa asiakasta kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta ilmainen katon kuntokartoitus.

Valikko