ECO-Aurinko
kattoremontti
sisältää
aina
aurinkopaneeli-
järjestelmän

KATTO JOKA TUOTTAA SÄÄSTÖJÄ

Laadukas uusi katto aurinkopaneelijärjestelmällä. Miksipä ei?

Jos talossasi on valmiiksi tuulettuva yläpohja, kattorakenteet ”ok” kunnossa niin voimme toteuttaa ECO-Aurinko kattoremontin. Uuden pelti- tai tiilikaton (lisävarusteineen) lisäksi toimitus-sisältöön kuuluu aina automaattisesti kondenssisuoja ja 6 kpl erittäin laadukkaita Eurooppalaisvalmisteisia aurinkopaneeleja invertterin kanssa. Halutessasi voit laajentaa aurinkopaneelien määrää aina max. 18 kpl saakka sekä mahdollisuus muillekin laajennuksille, esim. Sähköauton latauspistoke. Kattosi tuottaa sinulle energiasäästöä paneeleiden myötä ja näin ollen tulet säästämään isoja summia rahaa ja energiasäästöjen kautta kattoremonttiin sijoitetut rahat ns.palautuvat säästöjen muodossa takaisin. Voitkin todeta että tämähän maksaa itsensä takaisin. Näppärää, eikös vain?

Kerromme mielellämme lisää

Kartoituskäynti

Teemme maksuttoman katon kuntokartoituksen remonttikohteessa. Tutkimme kattonne ulko- ja sisäpuolelta. Kartoituksen tuloksena  saatte  kokeneen ammattilaisen raportin kattonne kunnosta sekä käytännön neuvot kuinka edetä remontissa, jos sille on tarvetta.  Jos näette remontille aihetta, teemme kustannusarvion remontista sisällyttäen siihen kaikki kattouudistukseen haluamanne asiat ja työn sekä tarvikkeiden hinnan.

Halutessanne järjestämme joustavan Walttia-rahoituksen kattoremontille kohtuullisella korolla ja teille sopivalla kuukausierillä, jota voitte jatkossa muuttaa haluamallanne tavalla. Neuvomme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa, joka tuo teille jopa 50 % veroedun remontista, työn osalta.

Millainen on teidän talonne katon kunto? Pyydä Walttialta maksuton katon kuntokartoitus.

Valikko