Arvonnan Säännöt

  1. Järjestäjä Walttia Oy, Moreenitie 2   05460 Hyvinkää Walttia Oy
  2. Kilpailuaika on 1.1.2020 – 28.02.2020. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä. Postitse toimitetut arvontakupongit hyväksytään 3.3.2020 asti. Arvonta suoritetaan 5.3. 2020 mennessä.
  3. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot internetissä osoitteessa www.walttia.fi, soittamalla numeroon 010 524 6710, tai palauttamalla kilpailulipukkeen, joita on saatavissa arvonnan järjestäjän lehti-ilmoituksissa tai markkinointikirjeissä.
  4. Kilpailun palkintona on Walttia Oy:n toteuttama remontti avaimet käteen asennettuna kilpailun voittajan osoittamalle saneerattavalle kiinteistölle. Palkinnon arvo on 5 000 e. Jos voittaja on arvonnan voimassaoloaikana tilannut ja toteuttanut Walttian kattoremontin, siitä hyvitetään palkinnon arvo. Remonttikustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista. Remonttikustannusten jäädessä alle 5 000 e, erotusta ei hyvitetä. Remontin hinnoittelu tapahtuu arvonnan järjestäjän normaalien hinnoitteluperiaatteiden mukaan.
  5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös www.walttia.fi– nettisivuilla. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten saneerauskohteen mittaamisesta. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 31.8.2020, jonka jälkeen järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
  6. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä kilpailuun osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
  7. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen ja asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
  8. Järjestäjä hyvittää voittajalle kauppasummaa maksimissaan 5 000 euroon asti, mikäli voittaja on tilannut Walttialta remontin kilpailuaikana. Kauppahinnan hyvitys ei siis koske kilpailuajan ulkopuolella tehtyjä tilauksia. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Valikko